O nama

KLESS d.o.o. je poduzeće koje se bavi obradom i ugradnjom prirodnog i umjetnog kamena. Nakon dugogodišnjeg iskustva na njemačkom tržištu, 1998. godine otvoren je pogon za obradu prirodnog kamena u Sesvetama.
O NAMA

Obavljamo djelatnost rezanja, oblikovanja i obrade kamena interijera i eksterijera.

Tvrtka Kless d.o.o. je osnovana 1998 g., smještena u Sesvetama, Vugrovečka 77. Obavljamo djelatnost rezanja, oblikovanja i obrade kamena interijera i eksterijera. Tijekom našeg poslovanja opremljeni smo s najmodernijim strojevima za obradu kamena tako da smo sa svojom kvalificiranom radnom snagom spremni izvoditi i najzahtjevnije radove u našoj branši. Imamo 34 stalno zaposlena radnika te radove izvodimo uspješno i kvalitetno.

24+ godina iskustva

Za ugradnju kamena nudimo Vam kamen vrhunske kvalitete najvećim dijelom porijeklom iz Italije. Za obradu kamena najvećim dijelom koristimo vrhunsku cnc strojnu obradu koja dovodi rezanje, poliranje , obradu profila, kuteva i gerunga do savršenog izdanja. Za mjerenje i ugradnju kamena isprepliću se znanje naših inženjera i montera koje koristimo kako bi u cijelini naš posao od mjerenja, projektiranja u Autocad programu, izrade i montaže, bio savršeno odrađen i prilagođen tehničkim karakteristikama prostora gdje se kamen ugrađuje. Svjesni smo da se ukusi i potrebe naših kupaca uvelike razlikuju, pa zbog toga na našem skladištu se može naći veliki izbor granita i mramora. Mišljenja smo kako bi mogli pronaći zajednički interes za uspješan početak poslovne suradnje i kako bi bili najbolji izbor s Vaše strane za pružanje spomenutih usluga prvenstveno sa profesionalnog aspekta (kvalitet i kvantitet naših usluga), a naravno i sa ekonomske strane (cijena, uvjeti i način plaćanja). Naš cilj je biti vodeća tvrtka u izradi i oblaganju kamena na našem tržištu, te želimo prijeći granice Vaših očekivanja u poslovnoj suradnji. O kvaliteti usluga najbolje svjedoče naši radovi te zadovoljstvo naših klijenata.